Tags

Related Posts

Share This

sgdfgdfgdfgds

HOTELLER – Select Hotel i Latinerkvarteret

Dette hotel ligger i hjertet af Paris i Latinerkvarteret, faktisk lige ud til den store gamle Sorbonne-bygning. Her er også en yndig mindre plads med træer, springvand og en del cafeer med udendørsbetjening. Selve hotellet er pænt udvendigt og flot indvendigt. Det har 4 stjerner (tidligere 3) og en overnatning koster fra 1500 kr. Der er en stor flot og stilren foyer med en atrium-gård i forskellige etager med siddegrupper og en lille bar. Her ses planter og løbende vand. Værelserne er pæne, hvor nogle har yndige træbjælker i loftet. Morgenmaden indtages i kælderen, som har hvælvede lofter i sten. Det minder om et rum fra Middelalderen. Hotellet er samlet set godt, men prisen og stjernerne har taget et nøk opad i de senere år (anmeldt af Erik).

Adresse: Place de la Sorbonne nr. 1

1 stjernet er lavest – 5 højst

Beliggenhed: 4,5 stjerner
Værelser: 3,5 stjerner
Morgenmad: 3 stjerner
Hotellet (helhedsindtryk): 4 stjerner