Share This

Hotel Relais Monceau

 

Hotel Relais Monceau ligger i gaden rue du Rocher i det 8. Arrondissement mellem Opéra Garnier og Montmartre og kun få hundrede meter fra den smukke Parc Monceau. Området er rigtig skønt med mange spændende butikker, caféer og restauranter. Tæt på hotellet ligger rue de Lévis, hvor der hver dag er et lille marked.

Hotellet er et 4-stjernet boutique hotel med 51 dejlige værelser fordelt på 3 etager. Værelserne er indrettet i typisk fransk stil, med et meget smukt interiør og med en dejlig udsigt til enten gården eller til rue du Rocher. Personalet er meget venligt og flersproget og der er daglig rengøring på værelserne. Hotellet oser af fransk stemning.

Den dejlige morgenbuffet serveres i stuen og havestuen ved siden af receptionen. Der er flere hyggelige stuer og en sal (konference), en lille bar og et bibliotek. Her kan man nyde et glas vin eller en kop kaffe.

Nærmeste metro er Villiers. Ønsker man at gå rundt i Paris er der ca. 250 m til Parc Monceau, 1,5 km til Opéra Garnier, og 1 km til Montmartre. Man kan også gå til Triumfbuen, en skøn tur gennem Parc Monceau og ad Avenue Hoche. Hvis man selv kører til Paris er der tæt på hotellet et parkeringshus Villiers – 14, Avenue de Villiers, 75017 Paris, åben alle dage undtagen søndag.

Adresse: Rue du Rocher 85, 75008 Paris

Webadresse: http://www.relais-monceau.com/en/ (fransk og engelsk)

Pris: Fra DKK 1.100,- pr. overnatning for 2 personer inklusiv morgenbuffet.

Anmeldt af: Karin Roholt Gedebjerg (PARISeksperten)

Hotel Relais Monceau er én af PARISekspertens hoteller.

 

Billeder fra Hotellet:

 

Relais Monceau sal5

 

Relais Monceau værelse7

 

Relais Monceau bad3

 

Relais Monceau værelse6

 

Relais Monceau bad2

 

Relais Monceau9

 

Relais Monceau morgenmad 4

 

Relais Monceau8

 

Hotel Relais Monceau1