Share This

Restauranter – Andre områder

 

Bouillon Chartier (De store boulevarder)
7 Rue du Faubourg Montmartre, 75009
Køkken: Fransk
Prisniveau: 21 €
Kommentar: Det er en folkelig restaurant med autentiske franske retter. Vi delte bord med en fransk familie. Det var oprindeligt en restaurant for arbejderklassen. Her er hurtigt, frisk betjening. Åben fra middag til midnat. Pris for 2 retter med vin til 2 personer blev ca 400 kr. Inkl en flaske vin og vand. Vi fik rejer og sild til forret. Hovedret var butchers choise (oksesteak) og duck confit. Mørt lækkert og rigeligt. Først åbnede i 1896 som “Le Bouillon Chartier”, en kantine for arbejderklasserne, der serverer enkle varme retter bestående af kød og grøntsager, er Chartier nu en meget eftertragtet adresse til billig fransk mad i smukke omgivelser. Restauranten ligger i nærheden af ​​det travle Grands Boulevards-kvarter i Paris og ligger i en imponerende hall fra århundredets teater, der er pyntet ud på alle sider med store spejle, træpaneler og et mezzaniniveau, der giver et vidtrækkende perspektiv af hele spisestue.

Tillæg fra Grethe: Ja flot, indenfor. Vi fik noget skank. Ikke noget kød på. 🙄 Kender en som har været der tit, hun anbefaler den, men vi har alle meldt tilbage til hende, at det var for ringe.

Tillæg fra Anne Grethe: Vi har spist der mange gange, en fantastisk oplevelse,, billigt og lækkert,, føler sig hensat til gamle dage. 🤗

Web: https://www.bouillon-chartier.com/en/
Anmeldt af: Lene, august 2019

 

Au Pied de Cochon (grisefoden 😊 )
6 Rue Coquillière, 75001 Paris (ligger lige bag ved Les Halles)
Køkken: Fransk
Prisniveau: 47€
Kommentar: Navnet i sig selv indikerer at der er en del gris på kortet. Og med det sagt så er det alt fra grisen (alt fra hale til hoved). Der er dog også meget andet – bl.a fisk/skaldyr. En klassisk restaurant i al forstand med stor messingbar, overtjeneren i jakkesæt og butterfly , og de nye tjenere der kun går med vand og brød. Super lækker mad og skøn stemning. De har åben 24/7,- dog skal man være klar på at måtte vente på et bord. Det er ved at være nogle år siden vi har spist der, men vi skal helt klart på besøg igen næste gang vi rammer Paris.
Web: www.pieddecochon.com
Anbefalet af: Hanne, juli 2019

 

Chez Prune (Canal Saint-Martin, ved République pladsen)
36 rue Beaurepaire, 75010 Paris
Køkken: Europæisk
Prisniveau: –
Kommentar: En boheme restaurant med lokale gæster og formidabel mad. Den ligger i det trendy kvarter langs Canal St. Martin, 36, Rue Beaurepaire, Søren: Det er et ret hyggeligt sted, lidt hipster men super hyggelige folk.
Web: –
Anbefalet af: Mette, december 2018

 

Bouilon Pigalle (Pigalle området)
22, Boulevard de Clichy, 75018
Køkken: Fransk
Prisniveau: 20 €
Kommentar: autentisk folkekøkken som også er velegnet til børn.. Der er dog pænt mange mennesker.. Omkring kl 1930 er der kø helt ud på gaden, men der er absurd mange pladser indenfor så det går hurtigt.
Web: http://www.bouillonpigalle.com
Anbefalet af: Stefan, juli 2019

 

Dragons Elysées (Champs-Élysées)
11, Rue de Berri, 75008
Køkken: Kinesisk
Prisniveau: 25 €
Kommentar: I restauranten er en del af gulvet af glas med vand og fisk svømmende rundt under bordene.
Web: https://www.dragonselysees.fr/
Anbefalet af: Erik, januar 2019

 

Le Bouillion Chartier (De store boulevarder)
7, Rue du Faubourg Montmartre
Køkken: Fransk
Prisniveau: 20 €
Kommentar: (Lars) Le Chartier – billigste og hylende skæg restaurant. Ligger tæt på Metro: Grand Boulevard og meget smukke lokaler. (Anne Grethe) Der har vi spist rigtig mange gange,, aldrig skuffet.. rigtig god stemning, og masser af gæster, mange parisere.. og så er det billigt.
Web: https://www.bouillon-chartier.com/en/
Anbefalet af: Lars, januar 2019
Anbefalet af: Anne Grethe, september 2018

 

Brasserie Flo (République)
7, Rue Des Petites Ecuries, 75010
Køkken: Fransk
Prisniveau: 35 €
Kommentar: Her får du smæk for skillingen. Elegante tjenere, verdens sjoveste pige fra Gambia, flotte retter og lækre lækre vine…
Web: https://www.floderer-paris.com/
Anbefalet af: Lars, april 2019

 

L’essentiel (sydlige Paris)
168, Rue D’Alésia, 75014
Køkken: Fransk
Prisniveau: 18
Kommentar: Vi har et sted som vi holder meget af at besøge. Der er et sted hvor “franskmænd laver mad til franskmænd”. Vi nyder altid stemningen og maden. Vi kan ikke så meget fransk, menukortet er på fransk og det betyder at vi altid tages gennem hele menukortet med stor tålmodighed – og i lærer altid noget nyt 🙂 Priserne er bestemt fornuftige og kvaliteten og oplevelsen høj.
Web: –
Anbefalet af: Søren, april 2019

 

Au Petit Curieux (Belleville)
27, Rue Sambre-et-Meuse, 75019
Køkken: Fransk
Prisniveau: –
Kommentar: Anden aften i Paris spiste vi på Au P’tit Curieux. Skønt lille sted, lyset blev dæmpet og der var bare rigtig hyggeligt. Virkelig lækker mad og store portioner i forhold til at det er gourmet mad. Ydermere blev der stillet en kæmpe krukke med karameller på bordet da vi var færdige med at spise 😊 Lidt specielt at gå fra den fine restaurant til metroen i et noget fattigere område og med prostituerede langs den store vej, men det er jo også en del af byen. Endnu et sted vi virkelig godt kan anbefale. De taler ikke helt så godt engelsk, men menukortet er på både fransk og engelsk.
Web: http://auptitcurieux.com/
Anbefalet af: Mette, april 2019

 

Montparnasse 1900 (Montparnasse)
59, boulevard de Montparnasse, 75006
Køkken: Fransk
Prisniveau: 31 €
Kommentar: Deres menu m/ vin under 30 euro for det hele, de smukkeste omgivelser – og husk! Spis endelig ikke forretten op, for så er der ikke plads til det næste!
Web: https://www.montparnasse-1900.com/fr/
Anbefalet af: Maria, maj 2019

 

Sonata (Batignolles)
45, Rue Brochant, 75017
Køkken: Italiensk – Pizza
Prisniveau: 22 €
Kommentar: En pizza fra Paradis i Paris.
Web: https://sonatapizza.com/
Anbefalet af: Lars, maj 2019

 

Musée Jacquemart-Saint Andre (Opera-området)
158, Boulevard Haussmann, 75008
Køkken: Brunch
Prisniveau: –
Kommentar: De har den lækreste brunch om søndagen… Og fantastiske lokaler at spise i.
Web: https://www.musee-jacquemart-andre.com/
Anbefalet af: Stefan, april 2019